01:46

Jaha sitter här i pyamas (som jag förövrigt att gått runt i hela dagen:P ) hehe och kollar på dagissnutten :P hehe! Idag kmr Anya hit :D Då ska vi plus ankan, enita o linda på krogen :) haha ot is the shit? lol :D . Men blir mys :) Ska köpa hårfärg med imom på dagen! gaad, no money left soon :( Snyft!

Julen blev anorlunda :/ Inte lika spec när inte hela släkten va där :(..

Men iaf, i julklapp fick jag Rakblad te hyveln :P haha, en bok ( Halva kvar -ler- ) , pengar, två biobiljetter (som pappa fick av jobbet hehe), strumpor, hårspray o en mini pc :D Älskar den :) hehe

Om 2 dagar åker jag till Borås :)

Puss :*

01:23

Kanske dax att blogga inge :P Menmen.. Ingen läser endå bloggen eller? :S

Men snart är det julafton.. 2 dagar kar! Yey :)
Längtar nästan mer tills den 28onde, då far jag ner till borås där älsklingen är hos sin pappa :)  Ska bli kul :D Vi ska på knalleland :D För seb VÄGRAR åka till ullared :( Snyyyft!!

Men orkar inte blogga mer :D Ska spela sims ^^ mohahaa!!!

Puss :*

01:44

VF ska allt bara vara skit just nu?.. Jag misslyckas med allt! Skulle skriva trafik idag.. Men det gick ju fan inte :/ Så jävla trött på mig själv!! Kan jag inte bara bli en helt annan person över en natt!!? Orkar inte med detta!!

Har en låt från A walk to remeber i huve hela tiden..

Kan inte fatta att det kommer att vara 395,3 km mellan oss snart.. Vill verkligen inte ha det så :(.. Kan inte sluta tänka på det.. 40mil ifrån dig, fan tyckte att 10 var jobbigt.. Vf ska allt skit hända just mig och just nu... Jag saknar dig varje sekund.. Svårt att förklara.. Det enda jag vill att vara i din närhet. Vara hos dig.. Känns som att jag inte kommer att klara av detta.. Det enda jag tänker på e att det inte kommer att hålla att jag kommer att mista det killen som betytt mest för mig under hela mitt jävla liv.. Visst jag e ung kan få en ny kille.. Men saken är fan den att JAG VILL INTE HA NÅN ANNAN ÄNN DIG!! Jag äslkar dig! Fanfanfan, detta måste hålla.. Vill inte.. Vet ej hur jag kommer att reagera.. Jag älskar dig så jävla mkt Sebastian. Du betyder verkligen så himla mkt för mig. Saknar dig just nu.. Längtar tills på fredag.. Du kommer då.. Ska fösöka städa mitt rum..
Ska sova och misslyckas säkert med det med! Jag misslyckas med allt ju :D

Puss :*

01:51

Har man tråkigt har man xD försöker öva på illustrater xD FAIL!! Gjorde denna idag o igår gjorta jag DENNA haha xD Ej klar eller kanske :O..

01.50

Gaaad vilken dag! Haha..
Idag har man vart o handlat mer julklappar med mammsen! Till både kusinerna(en tillsammans) o en till joel "stor" kusinen :).. Sedan så har jag fått en ny tröja :D Älskar den as mysig :) Den är brund uringad typ stickad lr så P hehe.. Sedan lite gott tills ikväll :) (Tina, Enita, Madde o Hennes kille ar här o glodde film:) ) o sen köpte jag nå utväxt färgning :S SUGER!! Men daah 15spänn st på öb haha xD o sen köpte ja en duschsak som luktar MINT!! Älskar det :D Så himlaavslappnande, behövere nu ^^ Sen så vare att man fick ta gratis skit på karlsson så tog en as söt bebis mugg sak haha.. Typ en mugg med lok som har sugrör :D Det är en flodhäst  med kjol på :D Min pappa alltså ;P.. Sen en teboll:) o en ROSA issak så isbitarna blir som diamanter :D.. LÖÖÖV :D..

Det började sessutom snöa idag <3..

Om jag har tur kmr älskling nästa helg :D Annars drar jag väl te han :) Längtar tills den 24 december o tills den 28.. Inte till den 7 januari.. Aja.. Ska njuta av marabou vinter, iaf nån bit o min cola cherry ;)

Puss :*

Pixs!


23:10

Jag skiter i om ni läser detta, för jag e så jävla trött på allt! Om det är något kom till mig! Inte i grupp, utan en och en o berätta vad felet är istället? Om inte så skriv ett sms eller på msn.. Är så jävla trött på detta.. Palla skolan, skönt med lov!

Skolan idag var ok.. Ok mat. Svenskan var flum.. Ska ha religonsprov imom.. Suck och Historia (?) :S.. Ja, jag vet inte.. lol..

Ska väl läsa min Cosmo som kom idag sen religon.. yey.. typ.. nej..

Puss..

00:17



Ny insmord presice :) Är så himla nöjd :D YEEY

Dagen har vart bra :) Hostade nästan ihjäl mig inatt så jag sjukanmälde mig o sov så gott jag kunde! Beställt biljett ner te borås :D Sebastian e ju där över nyår så jag ska dit den 28 :) 1klass haha xD Inte så dyr så man passar ju på då!! Palla skrikiga ungar :S.. Vill ha jul nu!! Hoppas verkligen jag får mini pc:n som jag önskar mig hehe :)..

Menmen, imom är det 1v kvar till jullovet :) Längtar otroliiigt mkt!! Orkar inte skolan mer nu! Vill bara sooova :D Och hoppas på lite jobb :)

Påtal om jobb var jag på grötfest idag på jobbet :P Mysigt o kul ^^ :)

Dagens ord är Palla!! Palla allt tjafsa! Jag gör inte det.. Fattar inte vf det är som det är heller :S Aja, bryr mig inte :) Jag är glad :D

Imom ska jag inhandla julklapp nr 2 till pappa.. Mohahaha! Mamma är nyfiken på vad hon ska få :P

Men ska glo tv :)

Puss :*

18:49

IMORGON KL 12!! :D





20.49

Idag är det riktigt snuskigt kallt!!
Is på gatan och allmänt kallt väder..

1December idag :) 10månader med pojkvännen, öppnat första luckan i chokladkalendern som mamma köpte, 3dagar kvar tills tatueringen, 3dagar kvar tills jag ska till underbaraste, 23dagar kvar till julafton.. :/... Inte så pepp..
Längtar tills den 31/1 2010 <3..

Jag är OTROLIGT godissugen men icke ska jag äta nått..
Riktigt trött är jag med, var hemma från skolan idag.. Mådde bajs imorse o så försov jag mig.. Fail :/.. Ångrar mig verkligen..

Just nu sitter jag o glor på navy cis och efter det blire att duscha!! Härligt :)..
Funderar på o spela sims hahah.. LÖV IT :D Spec sims3 :D:D

Men orkar inte skriva mer.. Hostan tar all min ork!

Puss :*

RSS 2.0